Dodatki czyszczace i wzbogacające do ON....

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • bolo1
    Classic
    • 2009
    • 34

pozdro dla kierownika bialej O1 kombi WI**** obtrabionego i obmachanego dzisiaj na starym Ursusie w samo poludnie oraz srebrnej strzaly z spojlerkiem ala RS na numerach chyba nie lokalnych nie zdazylem przyfilowac ops:za to z widocznym logo klubu na atrapie obtrabionego na Dzieci W-wy w Ursusie ok godz.15

[ Dodano: Sob 18 Paź, 08 19:11 ]
    Zamieszczone przez Hunter
    dziś pozdrowienia dla daroo, wypatrzonego około 9:00 na ul. Sosnowskiego koło Telepizzy na Ursusie
    ano wielka dziekowka bo to ja jak mam wolne to babla do szkoly woze a na powrocie to na Rakietnikow wlasnie kiele TELEPIZZY staje co by zakupy w pobliskim sklepie zrobic rowniez pozdrawiam
  • PZ13
    Ambiente
    • 2008
    • 114

czesc,

Mam pytanie, czy stosujecie, bo ja słyszałem wiele różnych opini i sam nie wiem czy warto...
    ECO POWER ;-)

Komentarz

• PZ13
      Ambiente
      • 2008
      • 114

WIEEEELKIE dzięki,

POczytałem i wnioski wyciagnąłem 2 (a może tylko się utwordziłem w moim przekonaniu):

1. Warto coś robić jak jest mróz powyżej -20 st C, jeśli jest ciepło odpuszczamy.

2. W wypadku wskazanym w pkt 1 dolewamy Castrol TDA lub Diesel Skydd (ja to wierzyłem w firmę STP, ale jak mówicie że kicha to Wam ufam)
      ALBO
      odpuszczamy oba i lejemy V-power Diesel lub Verva lub Ultimate....

PS. A na nich auto jedzie jak na normalnej ropie w Autri czy Niemczech...;-)
      ECO POWER ;-)

Komentarz

Pracuję...